Schoorstenen metselen en renoveren in Amsterdam en de Zaanstreek

Op deze pagina vindt u informatie over de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een  schoorsteenrenovatie.

Omdat een rookkanaal zich op het hoogste punt van uw woning bevindt, is deze altijd blootgesteld aan het wisselende Nederlandse klimaat. De stenen en het voegwerk worden aangetast door regen, wind, hagel en sneeuw. Ook alg en mos krijgen volop de kans om te groeien en uw schoorsteen aan te tasten.

Als oude schoorstenen barsten of beschadigde stenen hebben kan dat lekkage tot gevolg hebben. Ook het lood dat rondom de schoorsteen zit kan los zitten of beschadigd zijn. Metselbedrijf Taams B.V. kan de oude voegen uithakken. Daarna wordt de schoorsteen weer optimaal gevoegd. Indien nodig zal er nieuw lood aangebracht worden. De schoorsteen wordt meteen gereinigd van mos en wij kunnen de schoorsteen impregneren.

Bovengenoemde is echter een tijdelijke oplossing. Het kan zijn dat problemen in de toekomst terug komen.

Schoorsteen renovatie

Het kan ook voorkomen dat een schoorsteen is dusdanige slechte staat is dat er een volledig nieuwe schoorsteen gemetseld moet worden. Wij verwijderen dan uw oude schoorsteen, metselen een nieuwe. En voeren desgewenst alle oude puin af. Op een volledig nieuwe schoorsteen geven wij 10 jaar garantie.

Offerte voor schoorsteenrenovatie?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een schoorsteen renovatie, of wilt u weten wat het gaat kosten om uw schoorsteen te laten renoveren? Vul dan ons offerte formulier in en binnen 2 werkdagen ontvangt u bericht van ons voor de schoorsteenrenovatie die u wilt laten uitvoeren.

Wij metselen graag uw nieuwe schoorsteen in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf-bestand, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
      Upload hier uw foto('s) van uw dak en de schoorsteen.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.