Over ons

In deze tijd is het belangrijk voor een aannemer te kunnen vertrouwen op betrouwbare onderaannemers. Metselbedrijf Taams B.V. denkt graag met de aannemer mee over alle facetten van het metselwerk: logistiek, planning, routing en natuurlijk het leveren van kwaliteit. Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en realiseren projecten voor gerenommeerde aannemers in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Al sinds 2009

Na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan als metselaar start Jarno Taams in 2009 zijn eigen bedrijf: Metselbedrijf Taams. De eerste jaren zijn het vooral opdrachten van particulieren. Tot 2011 huurt hij zzp-ers in om het groeiend aantal opdrachten uit te voeren. Daarna komen de eerste medewerkers op de loonlijst. Ook melden zich de eerste grote zakelijke opdrachtgevers en al vlug groeit het aantal eigen medewerkers. Met deze groei is er ook steeds meer behoefte aan administratieve ondersteuning. En daarvoor is nu zijn vrouw Saskia tot het bedrijf toegetreden.

Digitaal VeiligheidsPaspoort

Werken aan de railinfrastructuur brengt risico’s met zich mee.
Wij zijn in het bezit zijn van DVP. DVP staat voor ‘digitaal veiligheidspaspoort’. Dit is een programma van de railinfrabranche om de bewustwording ten aanzien van veiligheid te vergroten en zo bij te dragen aan minder veiligheidsincidenten.

Medewerkers

Metselbedrijf Taams B.V. beschikt over zo’n 15 medewerkers in loondienst. Daarnaast worden indien nodig zzp’ers ingehuurd. Onze medewerkers voldoen uiteraard aan de gestelde eisen zoals: VCA en GPI.

Leerbedrijf

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij een erkend leerbedrijf van Concreet met meerdere gediplomeerde leermeesters in loondienst. In samenwerking met Bouwmensen Zaandam en Bouwmensen Beverwijk worden leerlingen opgeleid tot vakmensen.